ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ

Ψάχνοντας τίτλο για το ιστολόγιο θυμήθηκα μια ταινία που είχα δει όταν ήμουν μικρή ….Ένα παραμύθι για μικρούς και μεγάλους….

Το Κόκκινο Μπαλόνι
Le Ballon Rouge

 Γαλλική ταινία του 1956
Από εκεί είναι και η φωτογραφία

«Όταν πιστεύουμε πολύ σε κάτι, του δίνουμε ζωή και ψυχή.. Παίρνουμε δύναμη, χαρά, ελπίδα, αισιοδοξία και κουβαλάμε παντού αυτή την σπίθα.. Στη πορεία θα συναντήσουμε ανθρώπους που θα θελήσουν να μας διαλύσουν το όνειρο, να μας καταστρέψουν ό,τι καλό νιώθουμε και δημιουργούμε ,με το έτσι θέλω. Είτε από ζήλεια, είτε από ανταγωνισμό, είτε από έλλειψη ανθρωπιάς και καλοσύνης, είτε γιατί εκείνοι δεν έχουν ποτέ αυτό το φως μέσα τους και δε θέλουν να το νιώσουν. Έτσι τους «προκαλείς» και θέλουν να σε καταστρέψουν. Στο χέρι μας είναι, αν μετά από όλα αυτά θα παραμείνουμε ίδιοι (και καλύτεροι), με την ίδια ελπίδα, τους ίδιους στόχους και όνειρα, την ίδια φλόγα. Να συνεχίσουμε να εξελισσόμαστε, να πιστεύουμε και να αναζητούμε τον τρόπο ζωής που εμείς επιθυμούμε ανεξάρτητα από την συμπεριφορά του κόσμου.
Σε αυτή την ιστορία το μικρό αγόρι δικαιώθηκε.. Έζησε κάτι που οι υπόλοιποι δεν θα το ζήσουν ποτέ. Σκεφτείτε το..! «(Από http://positive-thinking-greece.blogspot.gr)
 
Καλή ακρόαση λοιπόν……………
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s